MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ MEYDANLARIMIZ İÇİN İMZALARIMIZ ATTIK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Valilik önünde bulunan meydanın isminin Milli İrade Meydanı, TÜİK Meydanı olarak bilinen alanın adının da Demokrasi Meydanı olarak gerçekleştirilmesi için başlatılan imza kampanyasına katıldı.

Darbeye karşı Balıkesir halkı günlerden bu yana demokrasiye sahip çıkmak adına Valilik binası önünde sabah saatlerine kadar nöbet tutuyor. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte her akşam meydanda yerini alıyor ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Başkan Zekai Kafaoğlu AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği imza kampanyasına katılarak, Valilik önünde bulunan meydanın isminin Milli İrade Meydanı, TÜİK Meydanı olarak bilinen alanın adının da Demokrasi Meydanı olarak düzenlenmesi için imza attı.

Başkan Zekai Kafaoğlu imza sonrasında açıklama yaparak “Demokrasiye yapılan müdahaleye karşı meydanlar milli irade ve demokrasi meydanı oldu. Bu millet destan yazmıştır, darbe bozuntularına meydanlarda en güzel cevabı vermiştir. Milletimiz tanklar karşısında kendilerini siper ettiler, günlerdir de meydanları boş bırakmıyorlar. Devletimiz dimdik ayaktadır. Herkesi kutluyorum” dedi.