ALTIEYLÜL’DE HER YER TERTEMİZ

Kurtdereli Spor Salonu karşısında yer alan köprü üzerinden demir yoluna atılan çöpler temizlendi. Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli rayların etrafını ve ağaçlık bölgeleri baştan sona temizledi.

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ilçenin her bölgesini temizlemeye devam ediyor. Temizlik ekipleri personelleri köprü altındaki tren yolu raylarının bulunduğu bölgeyi baştan sona temizledi. Kirli bir görünümden tertemiz bir hal alan tren yolu raylarının etrafı şimdiki görünümü ile dikkat çekiyor.

Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey “Ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Tren raylarının bulunduğu alan çevremizi kirli göstermekteydi. Personelimiz hummalı çalışması ile bu alanı temizledi. Vatandaşlarımız çöplerini çöp kovalarına atarlarsa, daha güzel bir çevremiz olur. Vatandaşlarımız biraz daha hassas olmalılar. Vatandaşlarımızın bizlere bu konuda yardımcı olmalarını istiyoruz. Altıeylül ilçesi hepimizin. İlçe halkı ile el ele vererek Altıeylül’ü daha temiz bir hale getireceğiz” dedi.