GÖNÜL SOFRALARINA OTURDUK

Geçtiğimiz günlerde Çelik ailesinin sahur sofrasına konuk olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu bu kez de Yıldız Mahallesi’nde Çetin ailesiyle birlikte iftar açtı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu eşi Didar Kafaoğlu ile birlikte iftar sofrasına konuk oldu. Yıldız Mahallesi’nde oturan 3 çocuklu Çetin ailesinin misafiri olan Kafaoğlu çifti aileyle birlikte dualar edip, yer sofrasında oruç açtılar. Çetin ailesi Başkan Zekai Kafaoğlu’nu evlerinde ağırlamaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Sohbetlerin edildiği, çayların yudumlandığı ziyarette ayrıca ailenin çocuklarına hediyeler veren Başkan Kafaoğlu “Vatandaşlarımız ile her zaman bir aradayız. Daha önce Gündoğan Mahallesi’nde Çelik ailesi ile sahurumuzu birlikte yaptık, bu kez de Çetin ailesiyle iftarımızı açtık. Fırsat buldukça ev ziyaretleri yapıyor, vatandaşlarımız ile aynı sofrayı paylaşıyorum. İnsanlara beraber olmayı ve aynı duyguları paylaşmayı seviyorum. Halkımız ile iyi bir iletişim kurdum. Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ayı. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Çetin ailesinin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.