ALTAŞ KAFE'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI

Milli takım Euro 2016 maçlarında Çek Cumhuriyeti karşısında Burak ve Ozan’ın golleriyle maçı 2-0 kazanmasını bildi ve gruptan çıkmak için kapıyı araladı. Başkan Zekai Kafaoğlu ve vatandaşlar müsabaka heyecanını Altaş Zeytin Cafe’de yaşandı.

Altaş Zeytin Cafe milli maç akşamında hınca hınç doldu.  Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte milli maçın coşkusunu Altaş Zeytin Cafe’de yaşadı.

Milli takım Euro 2016 karşılaşmalarında Hırvatistan ve İspanya’ya karşı yenilmişti ve gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı Türkiye Burak ve Ozan’n golleriyle 2-0 yenmesini bildi ve tur bileti için önemli bir adım attı. Başkan Zekai Kafaoğlu ile birlikte vatandaşlar da heyecana Zeytin Cafe’de ortak oldu. 2-0’lık galibiyetin ardından Zeytin Cafe’de millilere alkış vardı, cafetaryada “Türkiye Türkiye” sesleri yükseldi.

“GÜZEL BİR GECEYDİ”

Milli maç sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan “Bu maç bizim için çok önemliydi, mutlak galibiyet gerekiyordu ve milli takımımız çok güzel bir oyun sergiledi. Haklı bir galibiyet aldık. Milli takımımıza başarılar diliyorum. Bizlere böyle güzel gece yaşattıkları için milli takıma teşekkür ediyorum” dedi.

“GURURLUYUZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Sevinçliyiz, gururluyuz. Euro 2016 maçlarına avantajlı başlayamamıştık, Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 yenerek üçüncülük avantajımızı sürdürdük. Zeytin Cafe’de İl başkanı ile il teşkilatı, ilçe başkanı ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarımız ile birlikte maç izledik, heyecanlandık, hop oturup hop kalktık. Güzel bir sonuç ile maç nihayetlendi. Milli takımı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

“VATANDAŞTAN TAM NOT”

Milli maçın ardından Başkan Zekai Kafaoğlu Zeytin Cafe’ye aileleri ile birlikte gelen vatandaşların yanına gitti, sohbet etti. Vatandaşlar Gündoğan Park ve Altaş Zeytin Cafe’den duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Vatandaşlar “ Başkanım Gündoğan Park çok güzel oldu. Mahallemize ayrı bir hava ve değer geldi. Bununla birlikte kazandırdığınız cafeteryaya her akşam geliyoruz. Sıcak yaz aylarında ailelerimiz ve arkadaşlarımız ile buluşma noktamız oldu. Sohbet edip, çay içme imkânı buluyoruz. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“BİZ YAPTIK, SİZ SAHİP ÇIKIN”

Başkan Zekai Kafaoğlu da “Bizler vatandaşın mutluluğu için çalışıyoruz. Yıllardan bu yana çözülemeyen ve atıl durumda olan 750 metre uzunluğundaki bu alanı parka çevirdik ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Biz yaptık, güzelleştirdik, hizmetinize sunduk sizler de sahip buralara sahip çıkacaksınız” diye konuştu.