İMAM BİRGİVİ’DE KURAN ZİYAFETİ

Altıeylül Belediyesi ve Altıeylül İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte İmam Birgivi Camii’nde Kuran-ı Kerim ziyafeti gerçekleşti.

Teravih namazı öncesinde 2015 Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Endonezyalı Takdir Feriza ve 2016 Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Cezayirli Halit Grissi kuran tilaveti ile vatandaşları mest etti. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı açıklamada “Günümüzde yapılan tarihi mimarisi ile Altıeylül ilçemizin en büyük en güzel merkezi camiisi İmam Birgivi Camii. Ramazan ayı kuran ayıdır. Kulaklarımızın pası silindi, gönüllerimiz mest oldu. Birbirinden değerli ünlü hafızlarımızı dinledik. Etkinliğe teknik destekte vererek camii bahçesinde dev ekran koyduk ve camii içerisinde gerçekleşen organizasyon dışarıda da izlendi. Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve barış ayı. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu teravih namazı çıkışında vatandaşlara dondurma ikram etti.