ALTIEYLÜL’DEN SICAKTA SERİNLETEN İKRAM

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Halalca Mahallesi’nde teravih namazı çıkısında vatandaşlara dondurma dağıttı.

Sıcak hava gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de hissediliyor. Altıeylül Belediyesi de teravih namazın sonrasında camii cemaatine dondurma ve Osmanlı macunu ikram ediyor. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şen, Bekir Yurttekin ve Mehmet Kelemençe ile birlikte Halalca Yeni Camiindeydi. Vatandaşlarla birlikte teravih namazını eda eden Başkan Kafaoğlu daha sonra vatandaşlara dondurma dağıttı. Vatandaşlarda belediyenin sıcak havalarda serinleten ikramı için teşekkür ettiler.

Başkan Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada “Fırsat buldukça değişik camilerde teravih namazı kılma gayreti içerisinde oluyorum.  Halalca artık kırsal mahallemiz değil şehre bitişik bir mahalle. Teravih namazını Halalca’lı hemşehrilerimiz ile birlikte eda ettik. Havalarda oldukça sıcak, bizde teravih namazı çıkışsında vatandaşlara dondurma ikram edelim istedik. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Ramazan demek bir olmak demek, sofraların ve gönüllerin bir olması demektir” dedi.

Başkan Kafaoğlu ikramların ardından Halalca’da bulunan kahveye giderek vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.