ACİL TEMİZLİK TİMİ GÖREV BAŞINDA

Altıeylül Belediyesi'nin acil durumlar için kurduğu temizlik ekibi çalışmalara başladı.

İlçe genelinde 7/24 saat aralıksız temizlik hizmeti veren Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, günlük rutin temizliğin yanı sıra acil durumlar için de ekip kurdu. Ekipler, gelen her türlü çağrıyı değerlendirerek o bölgenin temizliğini en kısa zamanda tamamlıyor. Hiç beklenmedik durumlarda acil temizlik ihtiyacı doğduğunu, sokak süpürücülerinin tek başlarına o işin altından kalkmakta zorlanabildiğini belirten Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman: “Bu işler için her zaman hazır olan ekipler kurduk. Örnek olarak İlçemiz sınırları içerisinde oluşan trafik kazalarında, kaza sonrası yola dökülen cam kırıklarının ve araçtan akan madeni yağlar gibi başka araçların kaza yapmalarına sebebiyet verebilecek maddelerin, vatandaşlarımız can ve mal kaybı yaşamadan acil bir şekilde temizlenecek. Bunun yanında bu ekiplerimiz mahallelerimizde yapılan vatandaşlarımızın düzenlediği mahalle hayrı gibi etkinliklerin sonrasında çevre kirlenebiliyor; bu durumlarda da ekiplerimiz yerinde müdahale ederek çevreyi temizleyecek. Bu ekiplerimizin yapacağı önemli hizmetlerden biri de, rutin olarak kırsal ve merkezde bulunan umumi tuvaletlerin temizlenmesidir.’’ dedi. Vatandaşların temizlik konusundaki taleplerini de acil değerlendirme kapsamında tuttuklarını belirten Kocaman, müdahale gerektiren durumlarda vatandaşların 444 06 09 numaralı telefonu arayarak ihbarda bulanabileceklerini sözlerine ekledi.