ÇOCUKLAR NEREDE BAŞKAN ORADA

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu çocukların Başkan amcası, ağabeyi, sırdaşı, arkadaşı, dostu ve gönül yoldaşı. Başkan Zekai Kafaoğlu nerede olursa olsun, hangi etkinlikte bulunursa bulunsun çocuklara ayrı bir önem veriyor. Her gittiği toplantı, açılış, seminer ve etkinliklerde çocuklarla yakından ilgilenen Kafaoğlu çocukları seviyor, oyuncak dağıtıyor ve onlarla sohbet ediyor.

Çocuklar da nerede görürlerse görsünler Başkan Kafaoğlu’nun yanına gelip sarılıyor, onunla konuşup dertleşiyorlar.

Kafaoğlu gördüğü ve karşılaştığı her çocuğa selâm veriyor, halini hatırını soruyor.  Başkan Kafaoğlu çocuklarla arkadaşça konuşuyor, onlarla çocuk oluyor, seviyelerine göre sohbet edip, öğütler veriyor.

Altıeylül Belediyesi’nin yaptığı parklarda oynayan çocuklar Başkan Kafaoğlu’na teşekkür ediyor.

Çocuk sevgisi ve ilgisine büyük önem veren Başkan Zekai Kafaoğlu, “Çocuklardan ayrı bir enerji alıyorum. Onlar geleceğin Türkiye’sini şekillendirecekler. Onlar ne ise, nasılsa geleceğimiz de öyle olacak. Bu nedenle onların sevgi ile güven ortamında, özgüvenleri yüksek bir şekilde büyümelerini istiyorum. Onlarla yakından ilgilenip sohbet etmek bana mutluluk veriyor. Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül’de çocuklarımızın da mutlu olması için çalışıyoruz ve yaptığımız park ve oyun alanlarıyla da onlara oyun oynama imkânı sunuyoruz. Çocuklar geleceğimizin teminatıdır” dedi.