ÇEVRECİ ALTIEYLÜL

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Pamukçu İlkokulu’na giderek 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla öğrencilere belediyenin hazırladığı Çevreci Nesil Eğitim Seti dağıttı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Altıeylül Belediyesi Pamukçu İlkokulu’nda öğrencilere Çevreci Nesil Eğitim Seti dağıtarak çevre bilincinin daha geliştirilmesinin önemine dikkat çekildi.

Başkan Zekai Kafaoğlu okul öğrencileri ile biraraya geldi ve ilkokul öğrencilerine çevre konusunda bilgi verdi.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Bir gün ile çevrecilik olmaz. Hayat devam ettiği müddetçe çevrecilik anlayışını sürdürmek gerekiyor. Çevreyi kirleten, katleden insanlar oluyor. Küçük yaşlardan itibaren çevre bilincinin yerleştirmemiz lazım. Biz belediye olarak Çevreci Nesil Eğitim Seti bastırdık ve öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bilgi yetmiyor, bilgiyi kullanmak gerekli. Öğrendiklerimizi uygulamamız lazım. Çöplerimizden geri dönüşüm yoluyla istifade etmemiz lazım. Geri dönüşümde farkındalık oluşturursak ağaçlarımız daha az kesilir. Çevre hassasiyetiniz devam etsin. Ailenizi ve çevrenizdekileri çevre konusunda uyarmanız lazım. Çevreyi kirletmeyelim, çevreyi koruyalım” dedi.

Daha sonra kitap seti Başkan Kafaoğlu ve programa katılanlarca öğrencilere dağıtıldı.