KAFAOĞLU: ‘BİZİM YOLUMUZ HİZMET YOLU’

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği Halk Meclisinin bu seferki durağı Aslıhantepecik Mahallesi’ydi. Başkan Zekai Kafaoğlu Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen, Zeki Çabuk ve birim müdürleri ile birlikte Aslıhantepecik Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Mahallede vatandaşlarla biraraya gelen ve sohbet eden Kafaoğlu daha sonra okul bahçesinde halkla buluştu.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kafaoğlu  “Balıkesir’in en büyük ilçesiyiz. 94 muhtarlık bize bağlı. Kırsal mahallelerde 107 ayrı yerleşim birimimiz var, bunların tamamına Altıeylül Belediyesi olarak ulaşıyoruz. Kırsal mahallelerde çöpler toplanıyor, kilitli parke taşı döşeniyor, çocuk parkları yapılıyor, sosyal hizmet binaları yapılıyor. Bu can bu tende olduğu müddetçe vatandaşa hizmetten hiçbir şey bizi alıkoyamayacak. Bizim yolumuz hizmet yolu, bizim yolumuz vatandaşın ayağına gitme yolu, bizim yolumuz hizmetkârlık yolu.  Yaptığımız hizmetlerin her sene üzerine koyarak gideceğiz. Belediye olarak sosyal belediyecilik örneği sergiliyoruz.  Kurduğumuz ALGEM’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Alkart dağıtıyoruz,  mutfağında yemek kaynasın diyoruz.Meslek Edindirme Kursları ile balık tutmayı öğretiyoruz. Burada yaşlılar bakım merkezi, psikolojik danışma merkezimiz var” dedi.