BAHÇELİEVLER LİSESİ BİLİM FUARI

Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışını Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak birlikte açtı.

Açılış sonrası konuşma yapan Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustasabic “Kardeş belediyemiz Altıeylül’e geldiğimiz zaman çok mutlu oluyoruz. Gençlerimiz size gösteri yapacak. Sıcak ilginiz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Tüm gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. Geçen sene TÜBİTAK projelerine 1 okul katılmıştı, bu yıl ise Altıeylül’den 25 okul katıldı, bunların başında Bahçelievler Anadolu Lisesi var. Gençler bizim geleceğimiz, sizlere önem veriyoruz. Eğitime belediyeler olarak gereken desteği veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Geleceğiniz ak ve aydınlık olsun” dedi.

Bahçelievler Anadolu Lisesi folklor grubu gösterilerinin ardından Maglaj Halk oyunları ekibinin gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisi beğeni ile izlendi. Gösterilerinin ardından Kaymakam Bayram Gale ve Başkan Zekai Kafaoğlu öğrencilerin gerçekleştirdiği projeleri inceledi, resim sergisini gezdi.