KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PARK ALANI İLE KUVVETLENECEK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu makamında kardeş şehir Maglaj Belediye Başkanı Mehmed Mustabasic’i ağırladı. Yapılan ziyarette Başkan Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi olarak Maglaj’a park yapacakları müjdesini vererek, kardeşlik köprüsünün daha da perçinleneceğini söyledi.

“BOSNA HERSEK OSMANLI YADİGARI”

Başkan Zekai Kafaoğlu “Kardeş şehir olarak Maglaj’a kalıcı bir şey yapmak istiyoruz. Kardeşliğimizi ve bağımızı daha da kuvvetlendirecek bir park alanı yapacağız.  Arkadaşlarımızı proje çalışmalarını yürütecek. Maglaj’a kalıcı bir eser bırakacağız. Bosna Hersek Osmanlı yadigarı, çarşıları ve pazarları buram buram Osmanlı kokuyor. Bosna Hersek’deki vatandaşlarımız ile kültürümüz ve inançlarımız aynı. Maglaj ile her geçen gün bağlarımız kuvvetlenecek” dedi.

“PARK ALTIEYLÜL’ÜN ESERİ OLACAK”

Maglaj Belediye Başkanı Mehmed Mustabasic ise “Kardeş şehir olmamızın ikinci yılında kardeşliği kalıcı hale getirecek projeler için buradayız.  Türk devletinin, Türk hükümetinin Maglaj’a yaptığı Recep Yazıcıoğlu camii hizmete devam etmektedir, camiinin yanına yapılacak kalıcı parkta Altıeylül Belediyesi’nin eseri olarak bize mutluluk verecektir” diye konuştu.