BİRLİKTE HAYAT AĞACINI BOYADILAR

Altıeylül Belediyesinin Mimarlar Odası ile birlikte düzenlediği Mimar Sinan Parkı Fikir Proje Yarışmasında dereceye giren Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ödüllerini takdim etti; aynı anda da mimarlık fakültesi öğrencileri Başkan Kafaoğlu ile birlikte Hasan Basri Çantay Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yer alan istinat duvarını boyama etkinliği düzenledi. Başkan Kafaoğlu öğrencilerin birbirinden farklı resimlerini inceledi, kendisi de eline fırça alarak hayat ağacını boyadı.

Altıeylül’ü her anlamda güzelleştiren Başkan Kafaoğlu öğrencilerle birlikte resim yaparak sanata verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Etkinliğe Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Bekir Yurttekin, Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

“GELECEĞİN MİMAR SİNAN’I OLURSUNUZ”

Ödül töreninde konuşan Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk “Mimarlar Odası olarak Altıeylül Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz, bu birlikteliğimiz devam edecek. Belediyemizin desteğiyle düzenlediğimiz proje yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ediyoruz. Altıeylül’de geleceğin Mimar Sinan’ı siz olursunuz” dedi.

“MİMARLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Belediye olarak duvarın boyanması noktasında size alan açtık. Sizler de hünerlerinizi bu duvarı boyayarak gösteriyorsunuz. Güzel bir etkinlik oldu. Biz yönetiriz anlayışı içerisinde değiliz; toplumun her kesimi ile fikir alışveriş içerisinde bulunuyoruz. İnsanların mutlu olduğu projeleri yapıyoruz. Mimarlar bizim için çok önemli. Şehirlere hayat veren bütün yapılara mimar eli değiyor. Geleceğin şehirlerinin vizyonlarını öğrenci kardeşlerimiz belirleyecek” diye konuştu.