MUHTARLAR UMRE’YE UĞURLANDI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu kura sonucunda umreye gitmeye hak kazanan 3 mahalle muhtarını dualarla umreye uğurladı. Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, Atköy Mahallesi Muhtarı Celal Turkan ve Kuşkaya Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yılmaz’ı İmam Birgivi Camii bahçesinde okunan dualar sonrasında Umre’ye yolcu etti. Yapılan son muhtarlar toplantısında yapılan kura çekimi sonrasında 3 şanslı muhtarın umreye gidiş-gelişleri bir sponsor firma karşılıyor.

Muhtarların ailelerinin de katıldığı uğurlamada konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu “ Mübarek ayların içerisindeyiz. Allah hepimizi Ramazan ayına kavuştursun. Mukaddes yolculuklar insanların hayatında önemli dönüm noktaları oluyor. Allah kazasız-belasız gidip-gelmeyi nasip etsin. Balıkesir, Türkiye ve İslam âlemi için dua edin. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olması için umrede dua edecekler. Altıeylül Belediyesi olarak kura ile belirlenen muhtar kardeşlerimizi umreye gönderiyoruz; sağlıklı, sıhhatli bir şekilde ailelerinin yanına dönmelerini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.