Başkan meslektaşları ile buluştu

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Diş Hekimleri Odası’nın düzenlediği Bahar Sempozyumuna katıldı.

Ayvalık Haliç Park Otel'de 3 gün süren ve diş hekimlerinin katıldığı bahar sempozyumuna ilgi büyüktü. Diş hekimi olan Başkan Zekai Kafaoğlu sempozyuma katılarak meslektaşları ile bir araya geldi.  Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer’in de yer aldığı etkinlikte Başkan Kafaoğlu Balıkesir Diş Hekimleri Odası Başkanı Burak Saran ile birlikte açılan stantları gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

Açılış konuşması yapan Başkan Kafaoğlu “Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Diş hekimlerinin çalışma şartları ağır. Meslek hastalıklarından dolayı meslektaşlarımız zaman zaman sıkıntı yaşıyor. Diş hekimleri için düzenlenen bu sempozyum anlamlı olmuş. Mesleğimize her zaman sahip çıkmalıyız, ben de diş hekimi olarak mesleğimle gurur duyuyorum. Diş hekimliğinden sonra şimdi yönetici oldum. Altıeylül Belediyesi adını Balıkesir’in kurtuluş gününden alıyor. 172 bin nüfuslu ve Balıkesir’in en büyük ilçesi Altıeylül.Bizler de  Altıeylül'ün  '' Mutlu İnsanlar Şehri '' olması için çalışıyoruz” dedi.