ENGELLİLERİ İYİ ANLAMAMIZ LAZIM

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 10-16 Mayıs Sakatlar Haftası dolayısıyla açıklama yaptı. Her fırsatta ve her zaman engelliler ile birlikte olan Başkan Kafaoğlu engellilere önem ve taleplerine kulak veriyor.

Başkan Kafaoğlu “Mutlu İnsanlar Şehrinde engelli vatandaşlarımız da mutlu olsun sloganı ile çalışıyoruz” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Her vatandaş potansiyel engelli adayıdır. Engelsiz olan insanlar bunu çok iyi düşünmeli. Kimsenin başına kötü bir durum gelmesini istemeyiz, ama vatandaşlarımız engellilerin hayatını kolaylaştırmak, engellilerin kendi yaşadığı şehirde mutlu ve huzurlu olmaları noktasında destek olmalılar. Altıeylül Belediyesi olarak biz de engelli vatandaşlarımızın ilçemizde mutlu olmaları ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni faaliyete geçirdik ve bu mecliste engellilerin istek, talep ve şikâyetlerini değerlendiriyoruz. Belediyemiz her zaman engellilerin görüşlerine açık. Alacağımız kararları ve yapacağımız işleri her zaman engelli kardeşlerimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.