BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUMUZU HERGEÇEN DAHA FAZLA HİSSEDİYORUZ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ‘Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor’ Projesi Kapsamında Altıeylül’de gerçekleşen etkinliklerle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor’ etkinliklerinin 5. si Altıeylül İlçesinde gerçekleşti. Kuvayi Milliye Meydanında büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen etkinliklere halkın ilgisi büyük oldu. Etkinliğin gerçekleşmesinde büyük destek ve katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür eden Kafaoğlu “Ahmet Edip Uğur ağabeyimiz ile birlikte Balıkesir büyük bir aile oldu. Farklı ilçelerde gerçekleşen etkinlikler ile belediye-vatandaş buluşması gerçekleşiyor, açılan stantlar ve gösteriler ile vatandaş belediyeleri yakından tanıma imkanı buluyor.’’ dedi.

“BÜYÜKŞEHİR OLDUĞUMUZU HER

GEÇEN DAHA FAZLA HİSSEDİYORUZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada “Büyükşehir olmak işte böyle güzel bir şey. 30 Mart 2014 yılından bu yana Balıkesir her geçen gün büyükşehir olmanın nimetlerini ve güzelliklerini yaşıyor. Biz de merkezde Altıeylül ve Karesi Belediyeleri olarak, kardeşçe Balıkesir merkezini güzelleştirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ağabeyimizin himayesinde ciddi mesafeler alınıyor, bunlar her geçen gün daha iyi hissediliyor Projelerin açılışları yapılıyor, temeller atılıyor. İlçe belediyeleri olarak bizler de sosyal dokunuşlar, çevreye dokunuşlar yapıyor ama her şeyden önemlisi insanların gönlüne dokunuyoruz. Hizmet belediyeciliğinin yanında sosyal, kültürel, katılımcı ve çevreye duyarlı belediyecilik yapıyoruz. Büyükşehir Büyük Bir Aile Oluyor projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Altıeylül ilçesinde bulunan tüm mahallelerimize dokundu, çalışmalarını sergiledi. Vatandaşlarımız da büyükşehrin ne demek olduğunu dokunarak, yaşayarak gördüler. Projenin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ağabeyimize ve projenin hayata geçmesinde destek ve katkı sağlayan, emek veren, alın teri döken herkese teşekkür ediyorum” dedi.