SANATA SEVDALI ÇOCUKLAR ALTIEYLÜL'DE

Altıeylül Belediyesi bahçesinde gerçekleşen resim sergisi açılışına Altıeylül Belediye Başkan Vekili  Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Altıeylül Milli Eğitim İlçe Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Belediyesi birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Macarlar Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu resimlere vatandaşların ilgisi yoğundu; öğrencilerin ünlü ressamların çalışmalarından esinlenerek yaptığı ve daha sonra kendi form ve biçimlerini oluşturarak düzenlediği çalışmalar beğeni topladı.

Açılışta Altıeylül Belediye Başkan Vekili Hasan Avcı “Öğrencilerimizin çok büyük emekleri ve gayretleri var. İdealist öğretmenlerimizin bu şekilde öğrencilerimizi yetiştirerek bu çalışmaları gerçekleştirmeleri bizim için mutluluk kaynağı. Altıeylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu her zaman olduğu gibi sanatın ve sanatçının yanında. Kendilerine böyle bir imkân vermiş, çok teşekkür ediyoruz. Genç öğrencilerimizin de başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

Görsel Sanatlar öğretmeni Seval Öztürk’ün resimlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu sergide, Macarlar Ortaokulu Müdürü Süleyman Kara ‘’Okulumuzun eserlerini sergilemek için buradayız. Bize bu imkânı veren. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.