Okullardaki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldık

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu eşi Didar Kafaoğlu ile birlikte okullarda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katıldı. Başkan Kafaoğlu önce Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği ve lokma hayrına, ardından da Balpaş İmam Hatip Ortaokulu’nun gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası programı ve pilav hayrında yer aldı. Başkan Kafaoğlu ile birlikte etkinliklere Vali Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik de katıldı.

Başkan Zekai Kafaoğlu protokolle birlikte programlarda öğrencilerin okuduğu ilahi ve Kuran-ı Kerim tilavetlerini dinledi. Hazreti Peygamber'in daha iyi ve tanınması ve tanıtılması amacıyla düzenlenen Kutlu Doğum Etkinlikleri büyük beğeni ile izlendi.