KADIN MECLİSİ HUZUR EVİ ZİYARETİ

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘Anneler Günü’  dolayısı ile Huzurevi’ndeki annelerimize ziyarette bulundu. Huzurlu bir ortamda istirahat eden yaşlılarımız ile sohbet eden Kadın Meclisi gönüllere dokundu.

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Aksoy, Meclis Üyesi Bahar Vidin ve Kadın Meclisi üyeleri ile gerçekleşen ziyarette Huzurevi sakinleri mutluluklarını dile getirdiler. Yaklaşan Anneler Günü dolayısı ile ziyarette bulunduklarını belirten Kadın Meclis Başkanı Sevil Aksoy sözlerine şu şekilde devam etti: “Annelik kadar kutsal bir makam yoktur. Doğumdan ölüme kadar bir evlat için verilen mücadele ve fedakârlıkların farkına vardığımızda, anne olduğumuzda annelerimizin değerini daha çok anlıyoruz. Bu bilinç ile üzerimize düşen vefayı göstermeliyiz diye düşünüyorum. Elbette annelerimizi bir gün hatırlamakla vefa olmuyor. Biz bugün,  burada istirahat ederek yaşamlarını devam ettiren annelerimizi, yaşlılarımızı ziyaret edelim, gönüllerini ve hayır dualarını alalım istedik. Evlatlarının yolunu gözleyen, hatırlanmayı hak eden yaşlılarımızın ANNELER GÜNÜ kutlu olsun.

Huzurevi Müdürü Ahmet Çakar ‘ın ev sahipliğinde Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu el işi sergisini dolaşan Kadın Meclisi ipek kozasından yapılan el hüneri ürünlere hayran kaldılar. Diğer yandan Boççe oyununda başarı yakalayan Huzurevi Sakinleri,  Huzurevi Bahçesinde Kadın Meclisi üyeleri ile kısa bir oyun oynayıp oyun hakkında bilgiler verdiler.

Güzel anların yaşandığı ziyaret sonrası Kadın Meclisi ev ziyaretlerine devam ederek  annelerimize yalnız olmadıklarını hissettirdiler.