POYRAZLI GÜNDOĞAN PARK’A HAYRAN KALDI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu AK Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile birlikte kısa süre içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan Gündoğan Park’ı gezdi, park ile ilgili bilgiler verdi.

Altıeylül İlçesine ayrı bir hava katacak olan Gündoğan Park’ta artık sona gelindi. Park içerisindeki çalışmaların çoğu tamamlandı ve kısa süre içerisinde açılışı gerçekleşecek. Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Ak Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile birlikte Gündoğan Park’ı gezdi.

Başkan Kafaoğlu Gündoğan Park civarına yapılacak 2. ALGEM binası ve park hakkında Milletvekili Poyrazlı’yı bilgilendirdi.

“2. ALGEM GELİYOR”

Başkan Kafaoğlu ilk olarak yapılması düşünülen 2. ALGEM binası hakkında bilgi vererek “2. ALGEM binası yapacağız. İçerisinde sosyal market, salonlar, meslek edindirme kursları olacak. Bu bölge mezbelelikti. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan ALGEM GOP, Sütlüce, Yıldız, Dinkçiler Mahallelerine hitap ediyordu. 2. ALGEM binası da Gümüşçeşme, Gündoğan hattına hizmet edecek, böylelikle sosyal belediyecilik anlamında iki merkezde de herşey yapılmış olacak” dedi.

“MAHALLEYE DEĞER KATACAK”

Başkan Kafaoğlu Gündoğan Parkın bulunduğu alanın 750 metre uzunluğunda olduğunu hatırlatarak, bu bölgenin yıllardan bu yana atıl vaziyette kaldığını söyleyerek “Belediye olarak vatandaşlardan gelen talepleri de alarak güzel bir park oluşturduk. Park içerisinde 3 süs havuzu, 1 şelale, 3 çocuk oyun grubu, 2 spor aleti, 60 oturma bankı, 6 kamelya, 260’ın üzerinde aydınlatma direği olacak. Yaptığımız çok büyük bir proje. Park 2. Gündoğan Mahallesi’ne değer katacak.  İlçenin en büyük parkı olan Gündoğan Park’a gelen her vatandaşımız çok mutlu” diye konuştu.

“GAYET GÜZEL”

Milletvekili Mahmut Poyrazlı da “Gündoğan Park’ı gayet güzel buldum. Zekai Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum. Daha önce de buraya geldiğimizde çok şikâyet oluyordu, gezdik-gördük hem çocuklardan hem de vatandaşların memnuniyetini yerinde hissettik. Burası bir şekilde Belediye sayesinde vatandaşlara kazandırılmış oldu.  Bundan sonra da belediye başkanlarının hizmetlerini bu şekilde izlemeye devam edeceğiz” dedi.