BOLLUK VE BEREKET HAYIRLARI BAŞLADI

Hafta sonu yoğun bir programı olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu kırsal ve merkezdeki geleneksel mahalle hayırlarına katıldı. Dualar okudu ve kazanlarda keşkek dövdü.

Kutludüğün, Kiraz, Yeşiller, Çandır ve 1.Gündoğan mahallelerinden gelen davete Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk  ve Belediye Meclis Üyeleri ile icabet eden  Başkan Kafaoğlu vatandaşlarla bir araya gelip hasbihal etti, dualar okudu. Başkan Kafaoğlu  ‘’Balıkesir’imizin çok güzel örf, adet ve geleneklerinden olan hayırlarımız baharla beraber kırsal mahallelerimizde art arda devam ediyor. Bu hayırlar vesilesi ile buralarda yetişmiş insanlar, işi gereği Balıkesir dışında yaşayan vatandaşlarımız ve şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımız buraya geliyor. Birliğimizin, beraberliğimizin ve dirliğimizin devam etmesi açısından bir araya geliniyor. Hem bahar karşılanmış olunuyor, hem Mevlid-i Şerifler okunuyor. Bereket gelsin, toprak yeşersin diye yağmur duaları okunuyor. Ben hayırlarımızda başta mahalle muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

1.Gündoğan ve Çandır mahallelerindeki hayırlarda AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ve AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Zekai Kafaoğlu’na eşlik etti.