BALIKESİR BÜYÜK BİR AİLE

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesi’nin Altıeylül ayağı devam ediyor.

Altıeylül ilçesi Sütlüce Mahallesi’nde yapılan etkinlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, çocuklarla keyifli anlar yaşarken, çocuklara Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’dan selam getirdiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait tanıtım tırı, Büyükşehir’e ait projelerin tanıtımını yaparken Altıeylül Bilgi İşlem Merkezi’nin gezici aracı da halkı bilgilendirmeye devam etti. Başkan Kafaoğlu, Altıeylül Belediyesi tarafından yapılan lokma hayrında çocuklara lokma ikram ederken onlarla sohbet etti. Hasan Basri Çantay İlkokulu öğrencileri ile sohbetinde ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip abimizden selam getirdim’ derken sözlerine şu şekilde devam etti: “Belediyeler ayağınıza geliyor artık. Büyükşehiri ile, Altıeylülü ile Büyükşehir’in Balıkesir Büyük Aile oluyor projesi  bu ay bizim Altıeylül ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. Her gün değişik bir noktada farklı bir kırsal mahallemizde etkinlikler sürüyor. Her şey sizin için.” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu etkinliğe katılan  mahalleliye teşekkür ederken, Büyükşehir Tanıtım Tır’ı tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı.