“İNSANLARA DOKUNUYORUZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu AK Parti’nin Altıeylül İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Başkan Zekai Kafaoğlu belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Kafaoğlu teşkilatlar sayesinde makamlara seçildiklerini, siyasette teşkilatların çok önemli olduğunu belirtti.

Böbürlenmek için değil, gururlanmak için değil, çaka satmak için değil hizmetkarlık yapmak için göreve seçildiklerini kaydeden Kafaoğlu: “ Bu hareketin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın felsefesi hizmetkarlık. Belediyecilikte en önemli şey hizmet. Hizmet ile birlikte gönüllerin kazanılması gerekiyor. Belediyenin sıcak elinin vatandaşlara yansıması lazım. 2 yıl içerisinde 650 bin m2 kilitli parke taşı döşedik, 185 bin m2 stabilize yol yaptık. Kırsaldaki vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan kurtardık; 102 yeni çocuk oyun bahçesi kurduk. 2015 yılından itibaren kendi araç ve gereçlerimizi alarak hizmet etmeye başladık. Yeşil alanları arttırmaya çalışıyoruz. 17 yeni park yaptık, 4 adet daha yeni park yapıyoruz.  Sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. ALGEM’i kurduk, garip-gurebaya dokunmak ve kimsesizlerin kimi olmak için çalışma yaptık. ALGEM’de kurduğumuz sosyal markette 470 çeşit ürünümüz var ve Alkart ile alışveriş yapılıyor. ALGEM’de kurslarla bayanlara balık tutmayı öğretiyoruz.  %95’i tamamlanmış olan Gündoğan Park bitmek üzere. Kültür Merkezi Projemiz var. Ümraniye Belediyesi tarafından bir kültür merkezi yaptırılacak ilçemize. Merkezin ismi de Altıeylül Hasan Can (Ümraniye Belediye Başkanı) Kültür Merkezi olacak”.