ORTAK ADIM İLE GELEN SİNEMA ZİYAFETİ

Altıeylül Belediyesi ve SMMMO’nın ortaklaşa düzenlediği Küçük Kurtarıcılar adlı sinema gösterisine çocukların ilgisi büyüktü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda SMMMO Toplantı Salonu’nda gerçekleşen sinema keyfinde çocuklara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ve Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Metin Yalçın da çocuklarla birlikte filmi izledi.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUK”

SMMMO Başkanı Metin Yalçın yaptığı açıklamada “3 yıldır düzenlediğimiz sinema gösterimine 2 yıldır Altıeylül Belediyesi destek sağlıyor. 23 Nisan özel sinema gösterimi bu yılda çocukların şen kahkahaları ile yapıldı. Oda binamızın bulunduğu bölgede çoklukla maddi gerekçelerle sinema sanatıyla buluşma fırsatı bulunamayan çocuklarımızın bu mutluluğu tatmalarını sağladık. Sinemanın izlenilmesinde destek veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum. Yönetim anlayışımız odamızı yönetmeye devam ettiği sürece bu yöndeki çalışmalarımızı geliştirerek büyüteceğiz” dedi.

“İLK KEZ ÇOCUKLARLA ÇOCUK FİLMİ İZLEDİM”

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ise “Altıeylül Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veren bir belediyeyiz. Sosyal belediyecilik kapsamında 23 Nisan gibi önemli bir günde odanın düzenlediği sinema gösterimine katkı sağladık. Çocukların eğlenmesine, sinema keyfine destek olduk. Her zaman belediye olarak bu tür faaliyetlere katkı sağlamayı şiar edindik. Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nı kutluyorum, her zaman belediye olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte olup, çalışma yapacağız. Ben de ilk kez çocuklarla birlikte çocuk filmi izlemenin keyfini yaşadım” diye konuştu.