KESİRVEN'E TOPTANCI HALİ

"Türkiye'yi doyuran il" ve "Tarımın Başkenti" şehrimiz, tarım ve hayvancılıkla ilgili üretimlerin yılın 12 ayı yapılabildiği, ürün çeşitliliği açısından Türkiye’nin en önemli hayvansal ve bitkisel üretim merkezlerinden olan Balıkesirimizin büyük ihtiyaçlarından, Büyükşehir Belediyemiz tarafından Altıeylül ilçemiz Kesirven (Akçakaya) kırsal mahallemizde yapılacak olan Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Halimizin temel atma törenini gerçekleştirdik. 117.000 m² sahip olan halimiz il merkezine İzmir, Antalya, Bursa, Körfez istikametinden gelen meyve ve sebzenin gerek merkez ve gerekse ilçelere dağıtımında stratejik bir nokta olarak seçilti.  Hemşehrilerimizin, çiftçimizin, üreticimizin, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında ve hizmetinde olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a teşekkür ederiz. İlçemiz ve Balıkesirimiz için hayırlı uğurlu olsun.