HER SAĞLAM İNSAN POTANSİYEL BİR ENGELLİ ADAYIDIR

Başkan Kafaoğlu Engelli Meclisinde konuşarak “Altıeylül’de engelleri ortadan kaldıracağız. Bunun için engelli arkadaşlarımızın da büyük desteği olacak” dedi.

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi gerçekleşti. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen ve engelli vatandaşların katıldığı Kent Konseyi Engelliler Meclisinde Yürütme Kurulu oluşturuldu.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu “Gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir Altıeylül daha güzel bir Balıkesir bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Her vatandaş potansiyel engelli adayıdır. Engelsiz olan insanlar bunu düşünmeli. Kimsenin başına kötü bir durum gelmesini istemeyiz ama, vatandaşlarımız engellilerin hayatını kolaylaştırmak, engellilerin kendi yaşadığı şehirde mutlu ve huzurlu olmaları noktasında destek olmalılar. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz. Engellileri iyi anlamamız, onların istek ve taleplerini birinci sıraya almamız lazım. Her yaptığımız işte insanların mutluluğunu düşünüyoruz. İnsanlara faydalı olunca çok mutlu oluyorum. Belediyemiz her zaman sizlerin görüşlerine açık. Alacağınız kararları ve yapacağınız işleri her zaman gerçekleştireceğiz” dedi.

Yapılan toplantı sonucunda Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına Murat Kara getirilirken, yürütme kurulu da Ali Kılıç, Esra Karagöz ve Melih Ateş’ten oluştu.