BAŞKAN KAFAOĞLU HALK MECLİSİNDE

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu halk meclisinde Turnalar ve Konakpınar Mahallerinde halkla biraraya geldi. Vatandaşın Kafaoğlu’na ilgisi görülmeye değerdi. Hem Turnalar’da hem de Konakpınar’da Kafaoğlu rüzgârı esti. Vatandaşı dinleyen, çocuklara oyuncak dağıtan Kafaoğlu’na Konakpınar’da 11 mahalle muhtarı da eşlik etti.

Halk adamı Başkan Kafaoğlu halkla iç içe olmaktan mutlu oluyor. Halkın Kafaoğlu’na olan sevgisi gözlerden kaçmıyor. Sık sık çat kapı yaparak vatandaşlarla hasbihal eden Kafaoğlu makamında da her zaman vatandaş ile bir arada. Çocuklara olan sevgisi ile de bilinen Başkan Kafaoğlu halk meclisleri ile vatandaşları dinliyor. Halk meclisleri bu sefer Turnalar ve Konakpınar’da devam etti. İki mahallede vatan uğruna şehit düşen şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARINA BAKLAVA

Başkan Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ve birim müdürleri ile birlikte ilk durak olan Turnalar’a gitti. Kafaoğlu Turnalar’a giderken Türkali-Taşpınar yolu üzerinde çalışma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı personeline kolaylıklar diledi ve baklava ikram etti. Kafaoğlu’nun jestine işçiler teşekkür etti.

KAFAOĞLU’NA 11 MAHALLE MUHTARI EŞLİK ETTİ

Daha sonra Turnalar’a geçen Kafaoğlu burada vatandaşları dinledi, hasbihal etti, çocukları sevdi oyuncak dağıttı. Yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade eden ve Turnalar halkının sıcak ilgisi nedeniyle teşekkür eden Kafaoğlu daha sona Konakpınar’a geçti.

Konakpınar’da vatandaşlarla buluşan Kafaoğlu’na burada 11 mahalle muhtarı eşlik etti. Konakpınar’da halka seslenen Kafaoğlu’na Konakpınar Mahallesi Muhtarı Recep Çelik, Bozen Mahallesi Muhtarı Cengiz Akdeniz,  Kirazpınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Cengiz, Ataköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Duymaz, Çınarlıdere Mahallesi Muhtarı Davut Tuna, Bereketli Mahallesi Muhtarı Gürcan Çakan, Karabeyler Mahallesi Muhtarı Nihat Ateş, Boğatepe Mahallesi Muhtarı Sadullah Göbek, Kılcılar Mahallesi Muhtarı Cemal Kobak, Tayyipler Mahallesi Muhtarı Selahattin Özçelik, Turnalar Mahallesi Muhtarı Raşit Zengin eşlik etti.

“BAYRAK İNMEZ, EZAN SUSMAZ, VATAN BÖLÜNMEZ”

Konakpınar’da halka seslenen Başkan Kafaoğlu Güneydoğu bölgesinde devam eden operasyonlara değinerek “Bizim inancımıza göre şehitler ölmez. Şehitler cennette peygamberlerden sonra en yüksek mertebededirler. Bu toprakları vatan yaptığımız günden bugüne şehitler oldu, olmaya da devam ediyor. Şehitlerin olmasını istemiyoruz ama buralar zor coğrafya. 1071’de Malazgirt zaferi ile Anadolu’yu vatan kılan Türkler tarih boyunca hep mücadele etmiştir. Türkler 7 düvele karşı savaşmışlar ve vatanını düşmana karşı çiğnetmediler, çiğnetmeyeceklerdir. Bu millet en yok zamanda ‘Çanakkale geçilmez’ dedi, imkânsızlıkları başardı. Çanakkale’yi geçilmez yapan ruh yine ayakta. Türk milleti dimdik duruyor. Bu bayrak inmez, ezan susmaz, vatan bölünmez. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü bir devlettir. Terörün kökü kazınacaktır. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi bozmamamız lazım. Birlik ve beraberlik ruhu ile aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

“MAKAMDA DEĞİL, HALKIN ARASINDA MUTLU OLUYORUM”

Başkan Kafaoğlu konuşmasının devamında belediye çalışmaları ile ilgili olarak bilgi verdi. 107 ayrı noktaya hizmet verdiklerini, parke taşı döşediklerini, çöp topladıklarını, çocuk oyun grupları kurduklarını söyledi. 2 yılı geride bıraktıklarını ve 3 yıl içerisinde de hizmetleri arttırarak devam edeceklerini belirten Kafaoğlu daha mutlu, daha huzurlu ortamlar için çalıştıklarını ve hedeflerinde insan olduğunu hatırlattı.

Kafaoğlu “Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam ediyoruz. Makamda mutlu olamıyorum, vatandaşlarla sahada olunca daha mutlu oluyorum. Hedefimiz insanları mutlu etmek. Muhtarlar en küçük birimde seçilen mahallenin sorunları ile karşı karşıya kalan kişilerdir. Muhtarlar bizim elimiz, ayağımız. Muhtarlar hizmet noktasında bize yardımcı oluyorlar. Her zaman muhtarlarımız ile bir arada oluyoruz, onlardan büyük destek görüyoruz” diye konuştu.

Konakpınar’daki konuşmasının ardından 11 mahalle muhtarı Başkan Zekai Kafaoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, çiçek takdim ettiler.