ALTIEYLÜL BELEDİYESİ İLE KAHVECİLER ODASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Altıeylül Belediyesi ile Kahveciler Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan ‘Kahvehaneler Yarışıyor’ yarışması için protokolü Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir imzaladı.

Altıeylül ilçesinde yer alan kahvehaneler ve kıraathanelerin katılacağı yarışmanın birincisine bulaşık makinesi, ikinciye çay kazanı, üçüncüye 50 kişilik bardak seti hediye edilecek. Ayrıca tüm katılımcılara da masa örtüsü verilecek. Yarışmayla ilgili başvurular Kahveciler Odası’na yapılacak.

Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir “Kahveciler Odası üyelerimiz için düşünülen bu çalışmadan dolayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum. Kahvehanelerin daha nezih yerler haline gelmesi için yapılan çalışmalardan memnunum. Protokol doğrultusunda güzel çalışma olacak” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Sivil toplum örgütleri ile hep beraber olacağız ve Altıeylül’ü beraber yöneteceğiz demiştik. Kahveciler Odası ile birlikteyiz ve işbirliği yapıyoruz. Hedefimiz insanların mutlu olması ve daha iyi ortamda yaşaması. Bu anlamda kahvehaneleri ve kıraathaneleri temizlikte, hijyende, tertip ve düzende yarıştıracağız. Oluşturulan komisyon Altıeylül ilçesinde bulunan ve başvuru yapmış olan kahvehanelere not verecek ve derecelerde ilk üçe girenlere hediye verilecek. Yarışmaya Altıeylül ilçesinde çalışan kahvehane ve kıraathane sahiplerini bekliyoruz. Bir heyecan gelecek. Kahvehane açılmış ve başladığı noktada. Kendinizi yenilemeniz ve geliştirmeniz lazım. Balıkesir değişirken kahvehaneler ve kıraathanelerde değişime ayak uydurmalı” diye konuştu.