ŞİFA KAYNAĞI SEDEFNE’DE İNCELEME YAPILDI

Pamukçu Sedefne Termal Otel’de baştan sona yenilik var. Çalışmalar son aşamaya geldi. Sıcak suyu, şifası, huzuru ve yepyeni konsepti ile Sedefne müşterilerini bekliyor.

Altıeylül Belediyesi’ne ait olan Pamukçu Sedefne Termal Otel’de hummalı bir çalışma var. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen’in koordinesinde devam eden çalışmalarda artık sona gelindi. Sedefne’de bulunan halı saha kaldırıldı, bahçe yeniden düzenlendi, günü birlik banyolar komple değişti, mevcut odalar yenilendi, yakında düğün salonu da yapılacak.

Başkan Zekai Kafaoğlu Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kafaoğlu “Belediyemize ait Pamukçu Sedefne Termal Otel’de yenileme çalışmaları devam ediyor. Günü birlik banyolarımızı komple elden geçirdik, içerisini mermer kapladık. Burada vatandaşlarımızın daha çok faydalanması ve tesislerimizi güzelleştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Burada bulunan halı sahayı kaldırarak Pamukçu’nun içerisindeki bir parka verdik. Pamukçu Spor Kulübüne de halı sahanın yönetimini vereceğiz. Buraya açık hava düğün salonu yapacağız. Haziran ayından itibaren düğün salonu hizmete girecek. Altıeylül sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Pamukçu Sedefne Termal Otel şifa kaynağı. Sıcak suyu, havuzu, doğası, sessizliği, huzuru, şifası, konsepti ve güler yüzlü personeli ile Sedefne vatandaşları bekliyor” dedi.