ALTIEYLÜL BELEDİYESİ İLE İŞKUR ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

GİRİŞİMCİLERE KURS İMKANI

Altıeylül Belediyesi ve İşkur arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile kendi işini kurmak isteyen 75 girişimci kurslara katılacak. Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ALGEM’DE düzenlenecek kurslara tüm girişimciler davetli. Üç grup halinde devam edecek kurslar 70 saat sürecek. Protokolü Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve İşkur İl Müdürü Nazım Balcı birlikte imzaladı.

İşkur İl Müdürü Nazım Balcı “Altıeylül Belediyesi ve İşkur İl Müdürlüğü ile girişimcilik kursu imzalarını attık. Kurslarımızla birlikte 75 girişimci adayımız kurslara katılacak” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Bütün kamu kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak Altıeylül’ü birlikte yönetmeyi hedefliyoruz. Katılımcı belediyeciliğinin örneklerini sergilemek istiyoruz. İşkur ile kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımız için istihdam kursu ile ilgili protokol imzalıyoruz. 70 saat verilecek olan kurs sonunda sertifika verilecek. Sertifika alan vatandaşlar KOSGEB ve devletin imkanlarından istifade edebilecekler. Vatandaşlarımız bu kurslara ilgi göstersinler. Hedefimiz Altıeylül ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın refahını yükseltmek ve mutlu olmalarını sağlamak” diye konuştu.