TERÖRE KARŞI TEK YÜREK OLMALIYIZ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ankara ve Diyarbakır’da yapılan hain saldırılar karşısında tüm Türkiye, 78 milyon tek yürek olmalıyız diyerek Milli Birlik ve Beraberlik mesajı verdi.

17 Şubat akşamı Ankara’da ve 18 Şubat sabahı Diyarbakır’da meydana gelen hain terör saldırıları sonrasında 78 milyon vatandaşın tek vücut, tek yürek olması gerektiğinin altını çizen Başkan Kafaoğlu ‘Hiçbir hain saldırı bizi bölemez, birliğimize gölge düşüremez’ dedi. 22 Temmuz 2015’te Suruç’ta başlayan ve devam eden bu çok yönlü terör saldırılarının, Türk Milleti’nin Birlik ve Beraberliğine yapılmış saldırılar olduğunu söyleyen Kafaoğlu ,''Teröre Karşı Milli Birlik ve Beraberlik içinde olma zamanıdır''  dedi.  Kafaoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti: “Türkiyemiz üzerinde oynanan kirli oyunun milletçe farkındayız ve bu tuzağa düşmeyeceğiz. 17 Şubat akşamı Ankara’da 28, 18 Şubat sabahı Diyarbakır’da 6 olmak üzere,  art arda gerçekleştirilen hain saldırılar sonucu 34 vatandaşımızı şehit verdik. Hepimizin başı sağolsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu kendini bilmezlerin yaptığı saldırılarla bölünecek, parçalanacak değildir. Yapılan hiçbir hain saldırı bizi bölemez, birliğimize gölge düşüremez. Buna kimsenin gücü yetmez. Bizler, Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimize kimsenin göz dikmesine müsaade etmeyeceğiz.  22 Temmuz 2015’de Suruç’ta başlayan ve devam eden bu çok yönlü terör saldırıları Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine yapılmış saldırılardır. Ankara ve Diyarbakır’da yapılan bu hain saldırılar karşısında tüm Türkiye, 78 milyon tek yürek olmalıyız. Terörü lanetliyorum ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum.”