ALTIEYLÜL’DE SPOR DOSTLUĞU

Makedonya Milli Takımında oynayan 3 judo sporcusu Altıeylül Belediye Spor Kulübü ile birlikte antrenman yapıyor. Mart ayında Antalya’da düzenlenecek uluslararası turnuvada mücadele edecek olan Makedonya takımında bulunan sporcular Altıeylül takımı ile birlikte Gençlik ve Spor Eğitim Merkezi’nde antrenman yapıyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Makedonya takımında yer alan Hamza Yaşari, Edi Şerifoski ve Berna Şerifoski ile Altıeylül Belediyespor Kulübünü antrenmanda ziyaret etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu misafirlere hoş geldin temennisinde bulundu. Kafaoğlu her iki takım sporcularının düzenlediği gösteriyi de izledi.

Kafaoğlu Altıeylül Belediyespor Kulübünün başarılarının artarak devam etmesini isteyerek “Altıeylül takımının arkasında 175 bin nüfuslu Altıeylül ilçesi var. Gönlümüz hep sizinle beraber. Spor demek disiplin, çalışmak, özveri demek. Bunu da hocalarınız ile yapıyorsunuz. Gittiğiniz her yarışmalardan madalyalarla dönüyorsunuz, bunların artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.