ORTAK PAYDA BALIKESİR

Akademik Odalar Birliği’ne bağlı oda başkanları Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek düzenledikleri Balıkesir Kent Sempozyumuna katkı sağlamasından dolayı plaket takdim etti.

Akademik Odalar Birliği geçtiğimiz aylarda Balıkesir 2.Kent Sempozyumu düzenlemiş ve Balıkesir’i içerisine alan konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştu. Akademik Odalar Birliği adına SMMM Odası Başkanı Metin Yalçın, Diş Hekimleri Odası Başkanı Burak Saran, Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu ve Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Gökçay Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek, ''Kentsel Gelişimde Yerel Yönetimlerin Yeri ve Önemi '' adlı  Balıkesir 2.Kent Sempozyumunda yaptığı konuşma ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Ziyarette Başkan Zekai Kafaoğlu ve oda başkanları ortak paydanın Balıkesir olduğunu, Balıkesir adına yapılan güzel çalışmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Gerçekleşen Balıkesir Kent Sempozyumunun Balıkesir’in gelişmesi, büyümesi ve sorunların çözülmesi adına güzel bir çalışma olarak yansıdığı ifade edildi.