Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
Kafaoğlu’ndan spor yapın çağrısı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ile birlikte sahipliğini Ümit Göze’nin yaptığı Arena Fitness Salonu’nun açılışını yaptı.  Başkan Kafaoğlu “Hayırlı uğurlu olsun. İşyeri sahibi ve çalışanlara hayırlı kazançlar diliyorum.  Vatandaşlarımız burada spor yaparak daha da sağlıklı bünyeye sahip olacaklar.  Günlük yaşantımızda spor yapmayı unutuyoruz ama spor yapmak çok önemlidir. Spor yaparsak, dengeli beslenirsek sağlıklı oluruz. Vatandaşlarımızın boş vakitlerinde spor yapmaları kendi sağlıkları için önemli” diyerek işyerinin açılış kurdelesini alkışlar eşliğinde kesti.

Başkan Kafaoğlu daha sonra işyerinde bulunan dambıl kaldırdı,  spor aletlerini kullandı. İşyeri açılışına gelen vatandaşlar Başkan Kafaoğlu’nun spor yaptığını görünce “Sportif başkan. Halkın spor yapması için teşvik ediyor. Her zaman halkın yanında olduğunu gösteriyor” dediler.