Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
DÖRT KOLDAN KAR MÜCADELESİ

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışı sonrasında kapanan yolları açtılar. 4 ayrı ekip kar mücadelesi yaparken, 4 ekip de tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Yoğun kar yağışı sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı çalışma sonrasında kapanan yolları açtı. 4 ayrı ekip yol açma çalışması sürdürürken, 4 ayrı ekip de tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların mağduriyetleri önlendi, Altıeylül ilçesinde kapalı yol kalmadı. 24 saat aralıksız bir biçimde çalışan ekipler 6 greyder, 6 kepçe, 2 tuzlama aracı ve 2 tek dingilli kürekli tuzlama aracı ile hizmet verdi.

Birinci ekip  Taşpınar, Turnalar, Kılcılar, Bahadır, Kuşkaya, Tahtalı, Çınarlıdere, Kirazpınar ve Yörükkışla Mahallerinde iken ikinci ekip de Cinge, Bozen, Beşpınar, Sıvatpınar,  Kirazköy, Dışbudak, Çiftçidere, Çamköy ve Bağalan Mahallerinde kar küreme çalışması yaparken, üçüncü ekip  Kesirven, Kabaklı, Gökköy, Çukurhüseyin, Macarlar, Karamanlar, Kozören, Ertuğrul, Küpeler, Dereçiftlik, Yeşilyurt, Kuyualan, Bahçdere, Meryemdere ve Kutludüğün Mahallerinde yol açtı. Dördüncü ekip de Akarsu, Ayvatlar, Karakaya, Kürse ve Gökçeören Mahallesinin yollarını açtı. Tuzlama ekipleri de merkez ve kırsal mahallelerde tuzlama çalışması yaptı.