ALTIEYLÜL VE BEM-BİR-SEN İMZALARI ATTI

Altıeylül Belediyesi’nde çalışan 97 memur için Bem-Bir-Sen ile ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ yapıldı. Memurların özlük haklarının iyileştirildiği  sözleşme, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu arasında imzalandı.

Altıeylül Belediyesi’nde yapılan sözleşmenin imza töreninde konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu vatandaşlara hizmet noktasında fedakârca çalışan personelin yüksek motivasyon ile iş başında olmaları gerekliliğinin altını çizerken sözlerine şu şekilde devam etti. “Altıeylül Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti verme noktasında personellerimiz özveri ile çalışmaya devam etmektedir. 97 tane memur çalışma arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın motivasyonunu artırmaya yönelik Bem-Bir-Sen ile yapmış olduğumuz Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi personelimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Memur-Sen ve ICLM Uluslararası Emek Hareketi Konfederasyon üyesi Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı D. Cenk Davulcu imza töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamada “657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre çalışan personeli kapsayan ‘Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi’ Altıeylül Belediyemiz personeline hayırlı olsun. ‘Marifet iltifata tabiidir. İltifat görmeyen marifet zayidir’ Üyelerimizin marifetini iltifatlandırdığı için Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.