ÇORBAYA KAL BÜTE KALMA

Altıeylül Belediyesi final sınavlar öncesinde üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulundu. Başkan Kafaoğlu çorba dağıttı, öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen ve Fikrettin Kocaman ile birlikte Necatibey Eğitim Fakültesi’nde öğrencilere çorba ikram etti, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Başkan Zekai Kafaoğlu üniversite öğrencilerinin önemli sınavlarına destek olmak adına çorba ikramında bulunduklarını söyleyerek “Üniversitelerde finaller haftası. Biz de Altıeylül Belediyesi olarak gençlerimiz kahvaltı ile uğraşmasın diyerek 1 hafta boyunca Necatibey Eğitim Fakültesi ve Kampüs içerisinde bulunan Fen Edebiyat Fakültesi bahçesinde öğrencilerimize çorba dağıtıyoruz. Öğrencilerimiz bir an evvel okullarını bitirip memleketlerine dönmeliler ve ülkenin gelişmesine katkı sağlamalıdırlar. Bu etkinliğimizi üniversitedeki öğrenci topluluğu ile birlikte yaptık, onların da katkısı var.  Etkinliğe destek olan belediye personelini kutluyor,  teşekkür ediyorum” dedi.