GÜNDOĞANPARK’TA HIZLI ADIMLAR

Altıeylül Belediyesi tarafından projelendirilen Gündoğanpark’ın yapımına hızla devam ediliyor. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcıları Zeki Çabuk, Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen, Park ve Bahçeler Müdürü Osman Zeki Şahin ve 2. Gündoğan Mahalle Muhtarı Nihat Emer ile birlikte Altıeylül ilçesi Gündoğan mahallesindeki NATO Boru Hattı üzerindeki alanda yapılan park çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündoğan Mahallesinde üzerinden NATO Boru Hattı geçmesi nedeniyle yıllarca atıl durumda bırakılan alanda yapımı başlanılan GÜNDOĞANPARK projesinin inşaatı hızla ilerliyor. 750 metre uzunluğundaki park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kafaoğlu inşaatın hızla ilerlediğini belirterek şunları söyledi “2. Gündoğan mahallemizdeki Gündoğanpark’ımızın yapım çalışmalarını incelemeye geldik. İnşaat %60 seviyesinde hızla ilerliyor. Bahar ile beraber yeşillendirme çalışmaları yapılacak. Muhtemelen Nisan ayı sonunda tamamlanmış olur. 750 metre uzunluğu olan, 7200 metrekare yeşil alan, oyun gurubu, fitnes aletleri, süs havuzları, yürüyüş yollarının bulunacağı güzel bir mekân oldu. Yüklenici firmamıza teşekkür ediyorum, gayet güzel çalışıyorlar. Bark ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu işi yakından takip ediyor. Mahallemize, Altıeylülümüze şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Mahallelinin Gündoğanpark projesinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Nihat Emer ise “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Umut ettiğimizden daha güzel bir park oluyor. Açılması gereken yollar açıldı. Ambulans giremeyen yerler vardı” diye konuştu.

Başkan Kafaoğlu ve beraberindeki ekibin Gündoğanpark inşaatı incelemeleri sırasında, çevredeki vatandaşlar yoğun ilgi göstererek yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başkan Kafaoğlu’na teşekkür etti. Gündoğanpark inşaat alanından ayrılan Başkan Kafaoğlu, daha sonra Hasan Basri Çantay Mahallesi Bozkurt Sokakta yapımı devam eden oyun parkında incelemelerde bulundu.