Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
KAFAOĞLU: “BASIN, OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Başkan Kafaoğlu yaz-kış demeden zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının günlerini kutladı.

Basının dördüncü kuvvet olduğuna dikkat çeken Başkan Kafaoğlu “ Basın, olmazsa olmazımızdır. Her demokratik ülkede hür basın olması lazım. Yerel basın; o bölgede yaşayan insanların, ilin, yöneticilerin faaliyetleri ile ilgili kamuoyunu objektif bir şekilde bilgilendiriyor, yol gösterici oluyor,  şehrin gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasına büyük oranda katkı sağlıyor. Basının yaptığı haberler yöneticilere ışık oluyor.  Basın bizim elimiz, ayağımız, gözümüz ve kulağımız. Gazeteciler zor şartlar altında görev yapıyorlar. Gazeteci yaz-kış, kar-yağmur dinlemeden görevini en iyi bir şekilde yapmak için mücadelesini veriyor. Haber neredeyse gazeteci oradadır. Sahada çalışan arkadaşlarımız emek veren kişilerdir. Sahada gazetecilik görevini ifa etmeye çalışan basın mensuplarını kutluyorum” dedi.