ALTIEYLÜLDE YOLLAR AÇIK

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışı sonrasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Altıeylül ilçesinde kapalı yol bulunmuyor. Altıeylül Belediyesi Başkan Vekili Murat Adısanoğlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk merkez ve kırsalda görev yapan ekipleri ziyaret etti, inceleme yaptı, soğuk havada salep ikramında bulundu.

Kar yağışının ardından Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması sonrasında kırsal ve merkezde bulunan tüm yollar çok kısa süre içerisinde açıldı,  ekipler yolları tuzladı. Başkan Vekili Murat Adısanoğlu ve Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk kırsal ve merkezde bulunan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi, salep ikramında bulundu. Tüm yollar açık olurken, ekipler tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“SAHADA ÇALIŞIYORUZ”

Altıeylül Belediyesi Başkan Vekili Murat Adısanoğlu Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada yaptığı çalışmayı değerlendirerek “Ekiplerimiz yağışın ardından değerlendirme toplantısı yaptı ve hemen sahaya çıktı.  12 adet iş makinesi, 2 adet otomatik tuzlama makinesi, 74 personeli ile birlikte aralıksız çalışmaktadır. En ücra mahallemizden merkez mahallere kadar hiçbir yolumuz kapalı değildir.  Zekai Başkanımız Zekai Kafaoğlu’nun da yokluğunu aratmıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz, sahada çalışıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

“GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk da “Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak, iş makineleri, greyderler, tuz makineleri ile sahaya çıkarak çalışmalarımıza başladık. İlçemizde bulunan mahallelerimizi gezdik, herhangi bir sıkıntı yok. Çalışmalarımız gece-gündüz devam ediyor. Çağrı merkezimize de ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı intikal etmedi. Başkan Vekili Murat Adısanoğlu’nun ziyaretine ve tüm çalışan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.