BELEDİYEMİZ TUZ DAĞITIMI YAPIYOR

Meteoroloji’den gelen yoğun kar yağışı ihbarının ardından Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 300 ton tuzu hazırda bekletirken, 15 ton tuz da kırsal ve merkezde bulunan muhtarlık, okul, camii ve sağlık ocakları ile hastanelere dağıtıldı.

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri olası kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı.  Ekipler kar yağışı öncesinde kırsalda bulunan camii, sağlık ocağı, okul ve muhtarlıklara her biri 25’er kilo çuvallar halinde tuz dağıtımı gerçekleştirdi.  Kırsaldaki dağıtımın ardından ekipler merkezde bulunan hastane, sağlık ocağı, camii, okul ve muhtarlıklara da tuz bıraktı.  Meteorolojiden gelen kar yağışı ihbarının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler tuzları gittikleri yerdeki yetkililere teslim etti.

Tuzları teslim olan yetkililer Altıeylül Belediyesi’ne yaptıkları güzel hizmet ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri toplamda kırsalda 104, merkezde 51 camii olmak üzere 155 camii, 6 kırsal mahallede, 7 merkez mahallede olmak üzere 13 sağlık ocağına, kırsal ve merkezde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere 86 okula ve 4 hastaneye tuz dağıtımı yapıldı.