TEMİZLİK EKİPLERİMİZ 7/24 SAHADA

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Güzel, temiz ve hijyenik bir Altıeylül için 7/24 mantığı ile çalışan personel ilçede yer alan Pazar yerleri, sokak, cadde ve çarşıların temizliğini titizlikle yapıyor, bununla birlikte yer konlar da her akşam buharlı su ile yıkanıyor.

Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Canbey sahadaki ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Müdür Canbey yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 7/24 çalışmaya devam etmektedir. Başkanımız Zekai Kafaoğlu bizlere sık sık toplantılarda insan odaklı hizmet anlayışı içerisinde olmamızı, insanlarla iç içe çalışmamızı ve sosyal belediyecilik kültürünü önem vermemizi istiyor. Bizde bu yönde çalışıyoruz.  Personellerimiz hergün pazar, cadde, sokak ve çarşıları süpürüyor, temizliyor.  Bununla birlikte çöp konteynerleri günlük olarak kontrol edilip, temizliği sağlanıyor. Ayrıca yerkonlarımız  yani şehir mobilyalarını da buharlı sıcak su ile temizliyoruz. Yerkonlar kokusuz, hijyenik bir şekilde vatandaşımızın hizmetinde” dedi.