MESLEK ETİĞİ ÖNEMLİ

Altıeylül Kaymakamlığı ve Altıeylül Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen ‘Meslek Etiği Eğitimi’ sertifika töreni ile sona erdi.

Altıeylül Kaymakamlığı’na bağlı 13 kurum ve kuruluşlardan 20 personel ile Altıeylül Belediyesi’nden 20 personel olmak üzere toplam 40 kişinin katıldığı ‘Meslek Etiği Eğitimi’ başarı ile tamamlandı.

Eğitimler, Altıeylül Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün organizesinde 21 - 25 Aralık 2015 tarihleri arasında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Eğitimci Sami Ertuğrul tarafından verilen ‘Meslek Etiği Eğitimi’  günde 6 saat olmak üzere toplam 30 saat sürdü. Doğruluk, yasallık, yeterlilik, güvenilirlik ve mesleğe bağlılık, iş hayatında etik ilkeler; tarafsızlık, sorumluluk, yasa dışı emirlere direnme yolları vs. Yönetimde etik dışı davranışlar; rüşvet, zimmet, dedikodu, yıldırma, kayırma, yaranma konularında eğitim alan personele Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda bir sertifika töreni düzenlendi.

Törene katılan Altıeylül Kayamakamı Bayram Gale ve Altıeylül Belediye Başkan Vekili Bekir Yurttekin personeli tebrik ederek sertifikalarını verdiler. Tören, toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.