Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
KAFAOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri merkez mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyorken, Başkan Zekai Kafaoğlu da çalışmaları yerinde inceledi.

Bahçelievler Mahallesi öğretmen evi civarındaki 2 kilometrelik asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Fen İşleri Müdürü Yavuz Özaydın ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Asfaltlama çalışmalarından dolayı mahalleli’nin memnuniyeti karşısında oldukça mutlu olan Başkan Kafaoğlu konu hakkında şunları dile getirdi. “Bahçelievler Mahallesi Öğretmenevi ve  Çayırhisar mevkiindeki asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Hafta sonuna kadar buradaki işlemler bitmiş olacak. Hava şartları da müsait olunca güzel, verimli işler ortaya çıkıyor. Mahalleli keyifli, insanlar mutlu, biz de mutluyuz. Başta Başkan yardımcımız olmak üzere, fen işleri ekibimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.