ALGEM’E TAM NOT

Manisa Yunus Emre Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu; Altıeylül Belediyesi bünyesindeki ALGEM’i gezdi.  Kadıoğlu; Yunus Emre Belediyesi bünyesinde faaliyete geçirmek için ALGEM’deki bazı projeler hakkında bilgi aldı.

Manisa Yunus Emre Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu ve Kamu İhale Uzmanı Bahadır Kadron

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan ALGEM’i de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.   Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu; ALGEM’ de yapılan çalışmaları değerlendirdi, hayranlığını gizleyemedi.

“HAYRAN KALDIM”

Altıeylül Belediyesi’ni yaptığı hizmetlerden dolayı kutlayan Başkan Vekili Kadıoğlu, “ Yunus Emre Belediyesi Altıeylül Belediyesi ile özdeşleşen bir belediye. Üniversite, Organize Sanayi Bölgesi de bizim bölgemizde bulunuyor, gelişime çok açık bir Yunus Emre Belediyesi var aynı Altıeylül Belediyesi gibi. Zekai Başkanımız bize çok ilgi gösterdi. ALGEM’i gezdik, inceledik. Bizim belediyemizde hanımlar lokalimiz bulunuyor. Buradaki projeler çok güzel, herşey on numara olmuş ve ALGEM’e hayran kaldık.  Uygulama kısmındaki yönetici arkadaşlarımızın disiplini çok güzel, gezdiğimiz her yerde ferahlık, düzen, tertip ve temizlik var. Proje yaparsanız ama uygulama önemlidir işte burada uygulama var. Sosyal market çok hoşumuza gitti. ALGEM’deki bazı faaliyetleri Yunus Emre Belediyesi’ne uyan bölümlerini alıp hayata geçireceğiz. ALGEM gayet güzel olmuş, çok hoşuma gitti. Zekai Başkanımıza ve emeği geçen herkese böyle bir projeyi kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.