ÇAYIRHİSAR'DA İNCELEMELER YAPILDI

Yapılan her hizmet vatandaşın mutluluğu için. Altıeylül Belediyesi güzel yarınlar, mutlu insanlar için çalışıyor

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Plevne Mahallesi Çayırhisar Mezarlığı etrafında bulunan bölgelerde kaldırım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Zekai Kafaoğlu Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte bu bölgede yapılan çalışmaları inceledi.  Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk “Biz buradaki işlere başlamadan önce Büyükşehir, BASKİ, UEDAŞ, Türk Telekom ile toplantı yaptık ve kurumların alt yapıları tamamlandıktan sonra kaldırım ve yol çalışmalarına başladık. Bu bölüm 1 hafta içerisinde asfalta hazır hale gelecek” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Bu sokaklar hep nebati topraktı. 2 kilometre asfalt olacak. Burası yerleşim birimi, buradaki insanların ayaklarını çamurdan kurtarıyoruz. Kurumlarla birlikte çalışıyoruz. Tekrar tekrar kazı olmasın diye belediye olarak kurumların çalışması bittikten sonra çalışmalara başlıyoruz” diye konuştu.