BAŞKAN KAFAOĞLU ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Başkan Kafaoğlu hem milletvekillerini ziyaret etti hem de bakanlıklarda belediyelerin projelerinin desteklenmesi  ve teşviki konusunda görüşme yaptı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen, Fikrettin Kocaman, Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Muammer Kocaayan ile birlikte Ankara’daydı.

Başkan Zekai Kafaoğlu Başkent temaslarına Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başladı. Kafaoğlu ve beraberindekiler AK Parti Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı ve Kasım Bostan’ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Kafaoğlu ziyarette milletvekilleri ile fikir alışverişine bulunarak Balıkesir’e yapılan yatırımlar hakkında da görüştüler.

Başkan Kafaoğlu daha sonra Başkan Yardımcıları Ahmet Özen ve Fikrettin Kocaman ile birlikte Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı da ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşme sonrası Bakan Yılmaz Başkan Zekai Kafaoğlu’na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kafaoğlu Ankara’da hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından belediye ile ilgili görüşmeler için de bakanlıkların kapısını çaldı.  Kafaoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret etti; yetkililer ile görüşerek belediyenin projelerine destek ve teşvik talebinde bulundu.