Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
BAŞKAN KAFAOĞLU SAHADA İNCELEME YAPTI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gazi Osman Paşa Mahallesi TCDD Caddesi üzerinde yapımı devam eden asfalt yapımı çalışmalarını yerinde gördü.

Başkan Zekai Kafaoğlu Ankara ziyareti öncesinde beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Çabuk, Fikrettin Kocaman, Fen İşleri Müdürü Yavuz Özaydın, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilaver Ayyıldız ile birlikte sahada incelemelerde bulundu. Başkan Kafaoğlu Gazi Osman Paşa Mahallesi TCDD Caddesi üzerinde bulunan yol yapım çalışmasını yerinde inceleyerek, personele kolaylıklar diledi. Kaldırım çalışması tamamlanan ve yeniden asfaltlama çalışmasının sürdüğü caddeyi gezen Başkan Kafaoğlu “Büyükşehir Belediyemiz Plevne Mahallesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesini birleştiren alt geçit yapmıştı ve burada ulaşım zordu. Belediye olarak ilk kaldırım çalışmasını bitirdik; şimdi de asfalt atıyoruz. Burası bir cazibe merkezi oluyor. Vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklar. Güzel ve kaliteli işler oluyor. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.