AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMINI AĞIRLADIK

Başkan Kafaoğlu “Can kardeşlerimiz Azerbaycan halkına her zaman kapımız açık” dedi.

Balıkesir’de kamp yapan Azerbaycan Bayan Judo Milli Takımı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı ve Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Kafaoğlu Azerbaycan milli takımını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kafaoğlu “Azerbaycan takımının kamp için Balıkesir’i seçmelerinden mutluluk duydum. Altıeylül Belediyespor Kulübü judo takımımız  var ,onlarla birlikte çalışmalar yapıyorlar. Can Azerbaycan judoda bayanlar ve erkeklerde oldukça önde. Ziyarete gelen sporcular arasında 48 kiloda dünya ikincisi var. Kapımız, gönlümüz can kardeşlerimize açık. Azerbaycan kurucusu Aliyev “Biz, tek millet iki devletiz” demiş. Biz Azerbaycan halkını seviyoruz, kardeşlik duygusunun artarak sürmesini istiyoruz.  Azerbaycan halkının Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri var” dedi.